Pux

Bereikbaarheid

Bij Pux focussen we ons op kwaliteit en efficiëntie, en zijn daarom per e-mail en whatsapp bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat we ongestoord kunnen werken aan onze projecten, zonder onverwachte onderbrekingen. Zo kunnen we onze volledige aandacht geven aan elk detail én de planning beter bewaken. Bellen kan altijd, maar wel graag even inplannen via pux.nl/belafspraak. Zo weten we zeker dat we alle tijd hebben voor jouw vragen en ideeën. Tot snel!

Plan je belafspraak
FAQ

Vragen over de bereikbaarheid

 • Wat moet ik doen als ik een dringende vraag heb?

  Stuur een whatsapp bericht naar 023-2052440. We houden deze tijdens werkdagen continu in de gaten.

 • Waarom kan ik niet direct bellen naar Pux?

  We zijn continu aan de slag met meerdere projecten tegelijkertijd, die allemaal een deadline hebben. Om onze planning en focus te bewaken is het handig om ook telefonische gesprekken in te plannen. In de meeste gevallen is het voor ons niet mogelijk om direct aan de slag te gaan met je vraag waardoor deze ook geen vertraging oploopt als we een telefoongesprek inplannen. Ook kunnen we rustig je project en gegevens erbij pakken zodat we beter beslagen ten ijs komen.

 • Hoe snel kan ik een reactie verwachten na het inplannen van een belafspraak?

  Je plant je afspraak direct in de agenda in van een van onze teamleden. Deze afspraak staat dus direct ingepland en je krijgt hier een agenda uitnodiging voor per mail.

 • Wat nou als het voor mij écht belangrijk is om te kunnen bellen?

  In dat geval kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden tot een SLA (Service Level Agreement). Binnen een SLA kunnen we op maat afspraken maken over onze bereikbaarheid en ondersteuning.