Over Pux

Pux is onderdeel van de Olympia Corner, een collectief van ontwikkelaars en online marketing professionals. Gevestigd naast de lichtfabriek in Haarlem werken wij nauw samen om de mooiste projecten te realiseren. Als ZZP-er heeft ieder zijn of haar eigen expertise; als team staan we sterk en bundelen we onze krachten om voor jou de mooiste projecten te realiseren.

Allen hebben één belangrijk doel voor ogen: een perfecte gebruikerservaring bieden om zo het beste resultaat te leveren. We denken vanuit de doelgroep en verplaatsen ons in de schoenen van de websitebezoeker.

Pux is opgericht door Jelle Batteram, webdesigner en ontwikkelaar:

Als ZZP-ers geven we elkaar feedback vanuit ons eigen vakgebied; als team ondersteunen we elkaar, houden we elkaar scherp, delen we kennis en dagen we elkaar uit. Pux biedt je het persoonlijke contact en de no-nonsense aanpak van een ZZP-er, maar de expertise en continuïteit van een volledig ontwikkelaarsbureau.

“Een fijne persoonlijke samenwerking, snelle en heldere communicatie, geen abracadabra-vaktermen, maar duidelijke taal die iedereen begrijpt”

 

Een fijne persoonlijke samenwerking, snelle en heldere communicatie, geen abracadabra-vaktermen, maar duidelijke taal die iedereen begrijpt – dat is waar wij van houden. Een prachtige effectieve website, optimaal gebruikersgemak, zowel voor jou als voor je doelgroep, en jouw doelstellingen behalen – dat is waar we voor gaan.

Enthousiast over Pux en op zoek naar een ontwerper, webontwikkelaar of iemand die je helpt met je online marketing? Wil je gewoon eens brainstormen over dromen en projecten die bij jou op de planning staan? Neem gerust contact op, we nodigen je graag uit voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.