Pux

Over ons

Sinds 2013 helpen wij onze klanten om de passie voor hun producten en diensten online over te brengen. We doen dit voor de meest uiteenlopende klanten: van rondvaartbedrijven tot veilinggebouwen en restaurants tot makelaars. Met een klein team en een groot netwerk willen we de ideale partners zijn voor zowel startups als gevestigde MKB-ers. Waar kunnen we jou mee helpen?

We weten (bijna) alles van onze klanten

Doordat we werken met een klein en hecht team weten we (bijna) alles van onze klanten. We willen de persoonlijke aandacht van een ZZP-er combineren met de veelzijdigheid van een groot webbureau. Dit doen we door we door te schalen waar nodig: alle communicatie gaat via ons kantoor in Haarlem maar bij grotere opdrachten schakelen we we hulp in van onze partners. Zo betaal je niet voor overhead maar krijg je maximale waarde voor datgene waar je voor betaalt.

Onze partners

Klein beginnen, groot eindigen

Ons doel is om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze klanten. We geloven dat wij alleen kunnen groeien als zij dat ook doen. Dat betekent dat we goed nadenken over de behoeftes en mogelijkheden van onze klanten. We willen in een zo kort mogelijke tijd aantonen dat onze oplossingen werken. Dat betekent dat we liever met beperkte middelen willen laten zien dat we jouw doelen kunnen behalen dan gecompliceerde en dure oplossingen bieden.