Pux

UBZH gaat verder als Pux

Soms is het tijd voor verandering. Zo ook vorig jaar toen ik besloot om volledig voor mezelf te gaan beginnen.

Sindsdien ben ik samen met vier andere ontwikkelaars en online marketing professionals verhuisd naar het Olympia gebouw in hartje Haarlem. Als ondernemers hebben we alle onze eigen expertise; als team staan we sterk en bundelen we onze krachten om de mooiste projecten te realiseren. Om dit kracht bij te zetten ga ik vanaf vandaag verder als Pux.

Wat gaat Pux doen?

Ik blijf doen waar ik in geloof en wat ik belangrijk vind: een fijne persoonlijke samenwerking, snelle en heldere communicatie, geen abracadabra-vaktermen, maar duidelijke taal die iedereen begrijpt. Ik blijf vooral ook websites maken die presteren en je helpen je doelen te bereiken.

Wat betekent Pux?

UX is de term voor User Experience, oftewel gebruikerservaring. Het gaat over de relatie tussen software en mensen. Pux staat voor Perfect User Experience. Het gaat over het streven naar een perfecte relatie tussen jou, mij en de diensten die ik lever.

Meer weten?

Kijk eens rond op de site, stuur een mail of bel me. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor!