Pux
Design & uitstraling

Uniek design, op maat gemaakt

Alle bedrijven zijn uniek en daarom vinden we dat hun website ook uniek moet zijn. Daarom gebruiken we (in tegenstelling tot de meesten) geen standaard templates maar kijken we naar wat jouw bedrijf bijzonder maakt.

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. In de competitieve online wereld is het daarom belangrijk om je te kunnen onderscheiden van de concurrenten. Door jouw website op maat te maken geven we jouw site een unieke, originele en frisse uitstraling. Een website die boven de concurrenten uitspringt.

Conversie & Meetbaarheid

Goed vindbaar en hoge conversie

We kijken niet alleen naar wat jij (online) wilt bereiken maar we maken ook de conversies inzichtelijk. Zo willen we extra waarde creëren om een langdurige samenwerking aan te gaan.

De combinatie een uniek design en maatwerk techniek zorgt ervoor dat we een unieke site realiseren die zo goed mogelijk converteert. Met slimme en meetbare Call-To-Actions begeleiden we de bezoekers naar de doelen die we samen stellen. Doordat we de site op maat ontwikkelen zit er geen overhead aan code in wat zorgt voor een snelle en stabiele site; essentiële factoren om hoog te eindigen in zoekmachines en bezoekers op je website te houden.

Onbeperkt uitbreidbaar

Een gemakkelijk te beheren marketingmachine

Een website die geen nieuwe content krijgt zal snel zakken in zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat jij alle content van je site gemakkelijk zelf kunt beheren. Zo kun je snel nieuwe pagina’s toevoegen en wordt jouw website een marketingmachine.

Het doel is dat je gemakkelijk alle inhoud kunt wijzigen en toevoegen terwijl de huisstijl altijd intact blijft. Daarom maken we voor elk project die we opleveren een video tutorial waarin we uitleggen hoe je zelf de content aan kunt passen. Zo kun je direct aan de slag om razendsnel nieuwe pagina’s toe te voegen. Compleet met video’s, formulieren, call-to-actions of galerijen waar jij ze wilt hebben.

meer weten?

Neem contact op

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 023-2052440 of stuur een mail naar hallo@pux.test.

Contact