Pux

De projecten van Pux

Een overzicht van een aantal projecten die we de afgelopen tijd hebben gedaan.
JA! Makelaardij

Voor Jaap Admiraal makelaardij uit Amsterdam hebben wij het design en ontwikkeling van de website voor ons rekening genomen. Daardoor ziet het er niet alleen tip-top uit, het werkt ook nog eens heel goed. We hebben een koppeling met het Realworks CRM ontwikkeld waardoor de woningen direct op Funda terecht komen, maar ook op de eigen website. Hoe handig is dat?

JA! Ik wil het..

JA! Makelaardij

Chiever Brand Protection

Merkenbureau Chiever adviseert bij de juridische bescherming van mooie merken als Tommy Hilfiger, Heineken, Jumbo en Randstad. Voor Chiever maakten we een website vol met subtiele animaties en prachtige afbeeldingen die supergemakkelijk voor Chiever om zelf aan te passen is. Stoer, tof, uniek en wat al niet meer.

Merk het verschil

Chiever

Onderlingehulp

Met meer dan 30.000 klanten is Onderlingehulp de grootste uitvaartverzekeraar op Aruba, Bonaire en Curaçao.  In samenwerking met FromTheseClouds en op basis van het design van Ejpeg hebben wij de nieuwe website voor Onderlingehulp ontwikkeld. Belangrijk daarbij is de uitgebreide premiecalculator en koppeling met het CRM systeem om nieuwe aanvragen te genereren. De website is natuurlijk niet alleen in het Nederlands en Engels gemaakt, maar ook in het Papiamento en Papiaments.

Neem een kijkje

Onderlingehulp

De beste zeelui staan online

We steken gelijk van wal: Saffier, een van de beste schepenbouwers van Nederland, wil de online boot niet missen en daarom hebben we alle zeilen bijgezet om de kekke website op te tuigen in maar liefst 6 talen. Prachtige afbeeldingen, een video magazine, reviews een dealer locator en nog veel meer. We eten van wel heel veel walletjes.

Hijs de zeilen

Saffier Yachts

Wij zijn hier aansprakelijk voor

Letselschadebureau Kloppenburg geeft gratis ondersteuning aan mensen die letselschade hebben opgelopen. We hebben de huisstijl in een mooi design gegoten en zijn vervolgens aan de slag gegaan met de ontwikkeling. De focus ligt voornamelijk op informatievoorziening, conversie en SEO. Zo hebben we een tool ontwikkeld waarmee moeilijke begrippen omschreven kunnen worden. Komt zo een moeilijk begrip voor op de site? Dan komt er automatisch een duidelijke uitleg bij te staan als je er op klikt. Hoe handig is dat?

Beperk de schade!
website ontwikkeling voor Kloppenburg

Kloppenburg

Fiets fieuw!

Letselschadebureau Kloppenburg geeft gratis ondersteuning aan mensen die letselschade hebben opgelopen. We hebben de huisstijl in een mooi design gegoten en zijn vervolgens aan de slag gegaan met de ontwikkeling. De focus ligt voornamelijk op informatievoorziening, conversie en SEO. Zo hebben we een tool ontwikkeld waarmee moeilijke begrippen omschreven kunnen worden. Komt zo een moeilijk begrip voor op de site? Dan komt er automatisch een duidelijke uitleg bij te staan als je er op klikt. Hoe handig is dat?

Maak een tochtje!

Rent a Bike van Dam

De benen nemen naar Haarlem

Het Gilde Haarlem is een vrijwilligersorganisatie die stadswandelingen , fiets- en vaartochten door het prachtige Haarlem organiseert. Met de vernieuwde site kunnen bezoekers zich gemakkelijk inschrijven voor een van de vele bijzondere arrangementen.

Ga er mee aan de wandel!
Website ontwikkeling voor Gilde Haarlem Icoon van Gilde Haarlem

Gilde Haarlem

Rozemond. daar kun je op bouwen..

Rozemond advocaten is als sinds 1926 actief in het civiele bouwrecht. Ze verdienen daardoor ook een jofele website die een precedent schept. De site zit bomvol functionaliteiten zoals een kennisbank met vele filters, een custom koppeling met het GetResponse CRM, een plek voor podcasts en nog veel meer.

Kijk het tot z'n recht komen

Rozemond advocaten

Als een god in Curaçao

April doet wat hij wil. Maart roert zijn staart. Een natte mei geeft boter in de wei. Leuk al die Nederlandse gezegden over het weer, maar waarom ga je niet gewoon naar Curacao, daar is het namelijk altijd goed vertoeven. Nog beter is het als je naar Coral Estate gaat, via de website die wij voor hen hebben gemaakt. Compleet met custom koppeling met het Guesty PMS en betalingen via een lokale payment provider.

Ik ben klaar met de regen

Coral Estate

Kies voor een meester aan je muur

Muurmeesters is een meester in het printen van Hollandse meesters op groot formaat textieldoeken. Voor Muurmeesters hebben wij de nieuwe internationale webshop ontwikkeld om zo de Hollandse meesters naar het buitenland te brengen. Naast de meertaligheid is er ook veel aandacht aan zoekmachineoptimalisatie uitgegaan. Naast technische aanpassingen zoals optimalisatie van de laadsnelheid en afbeeldingen hebben we extra content ontwikkeld.

Ik vind het meesterlijk

Muurmeesters

metCarien doet er een Gooi naar

metCarien makelaardij verkoopt prachtige woningen in het Gooi, en wij maken mooie websites online. Dat kan niet missen toch? De website is supergemakkelijk aan te passen en uit te breiden, heeft een koppeling met het RealWorks CRM om de woningen uit op te halen en is supergoed vindbaar door een uitgebreid zoekwoordonderzoek en concurrentie analyse.

Tijd om te verhuizen

metCarien Makelaardij

Smidtje gooit het over een andere boeg

Christopher Columbus zei het al in 1481: “Een goede website is als een goede boot, makkelijk te navigeren, esthetisch mooi en praktisch in gebruik”. De site voor ’t Smidtje is dan ook volledig zeewaardig bevonden en ondertussen heeft PUX de loods vrijgemaakt voor alweer het volgende project van ’t Smidtje. Volle kracht vooruit!

Ga aan boord

Smidtje luxury cruises